Despre noi


Deprecated: Elementor\Scheme_Typography este învechită din versiunea 2.8.0! Folosește Elementor\Core\Schemes\Typography în loc. in /home/curateni/public_html/wp-includes/functions.php on line 5515
Despre noi

Curatenie profesionala in Constanta, la cele mai avantajoase preturi.

Clean Constanta este o companie nou lansata pe piata care isi propune sa livreze servicii de curatenie generala complete și eficiente. Planificam impreuna cu dumneavoastra, alegem echipa iar locatia dumneavoastra se va bucura de un aer nou, curat, memorabil.

slide-5-horeca-store-magazin-online-1140x380

Curatenie profesionala

Utilizam aparatura de ultima generatie pentru ca tu sa te bucuri de curatenie la cel mai inalt nivel.

Ce facem

Oriunde, oricand pentru oricine! Dupa aceste caracteristici isi desfasoara echipele noastre activitatea. Suntem pregatiti pentru orice locatie, fie ca vorbim de servicii de curatenie generala la domiciliu, curatenie in birouri, curatenie in spatii comerciale sau cladiri industriale.

Gama larga de servicii

Servicii adaptate nevoilor tale: curatare pardoseli, mocheta, canapele, fotolii, curatenie apartamente si vile, birouri si spatii comerciale.

Ce ne propunem

Misiunea echipei Clean Constanta este una simpla si mai ales benefica pentru familia sau afacerea ta:ne propunem sa oferim servicii de curatenie de calitate la un raport calitate-pret foarte bun, pentru ca oamenii sa se poata bucura de un spatiu sigur, primitor si mai ales confortabil.

Mod de lucru

Avem un mod de lucru simplificat, pentru ca tu sa nu pierzi timp completand zeci de formulare

Cere o oferta de pret

Departamentul nostru va primi si va analiza cererea ta de oferta.

Primesti confirmare

Un coleg de al nostru te va contacta dupa ce oferta este analizata si iti va propune o oferta.

Te bucuri de curatenie

In cel mai scurt timp, echipa va veni pentru a efectua serviciile de curatenie.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/curateni/public_html/wp-includes/functions.php on line 5221