Facilitati

FACILITATILE ASIGURATE DE CATRE FIRMA DE CURATENIE

1. Asiguram servicii curatenie pentru orice tip de spatiu
Redam stralucirea oricarui tip de spatiu: bucatarie, baie, living, hol, birou, spatii proaspat renovate, spatii in care au loc evenimente, expozitii, targuri, birouri, spatii comerciale, depozite, santiere si multe altele.

2. Tot personalul nostru este calificat
Dispunem de o echipa numeroasa, cu angajati instruiti in curatenie profesionala. Fiecare beneficiaza de pregatire de specialitate in raport cu tipul de curatenie pe care il desfasoara. Suntem o firma de curatenie care recunoaste importanta componentei umane in asigurarea unui serviciu de calitate.

3. Echipamente de curatenie ultramoderne
Dispunem de aspiratoare profesionale, monodiscuri cu injectie-extractie, echipamente de curatare prin presiune de apa, cu vapori fierbinti, spuma semi-umeda, utilaje industriale de curatenie pe spatii mari.

4. Utilizam produse si solutii de curatat adaptate suprafetelor de lucru
Avem solutii specializate pentru lemn, material textil, piele, piatra naturala, geam, gresie/faianta. NU COMERCIALIZAM produsele, acestea sunt folosite in activitatea noastra curenta.

5. Interventiile de curatenie se fac in intervalul orar stabilit de catre client
Nu perturbam activitatea companiilor.

6. Oferim asigurare materiala
In acest fel, clientul este asigurat contractual ca va fi despagubit in cazul producerii unei daune in cadrul procesului de curatenie.

7. Asiguram o igienizare perfecta prin utilizarea codului standardizat al culorilor
Serviciile de curatenie cu adevarat profesionale trebuie sa asigure si igienizarea spatiului, prevenind migrarea bacteriilor din loc in altul. Codurile de culoare ale instrumentelor de curatenie (lavete, mopuri, galeti, bureti s.a.) ne ajuta sa realizam acest lucru prin delimitarea zonelor curatate.
Culoarea rosie marcheaza spatiile cu concentratie ridicata de bacterii periculoase, cum este cazul toaletei
Culoarea verde este atribuita spatiilor in care in general sunt pastrate alimentele.
Culoarea galbena delimiteaza obiecte si zone cum sunt oglinda, gresia, chiuveta s.a.
Culoarea albastra este utilizata in alte locuri decat cele atribuite celorlalte culori.

8. Preturi si abonamente de curatenie flexibile
Deoarece fiecare spatiu prezinta particularitati distincte, consideram corect si necesar sa evaluam spatiul si cerintele clientului inainte de a comunica pretul exact pentru serviciile de curatenie. Preturile afisate de firma nostra de curatenie sunt preturi de pornire. Pentru o oferta reala, va rugam sa ne contactati.

9.Asiguram atat interventii punctuale, cat si cu abonament
Pentru a beneficia de cele mai mici preturi, recomandam varianta abonamentului. Abonamentele de curatenie pot fi configurate cu numarul necesar de interventii, numar de lucratori alocati, interval orar, cerinte specifice.

10. Disponibilitate ridicata


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/curateni/public_html/wp-includes/functions.php on line 5221