Intrebari si raspunsuri

Durata unei interventii variaza in functie de suprafata, cat si de dificultate. Spre exemplu la un un apartament de 2 camere, cu o suprafata maxima de 60 mp, curatenia generala dureaza aproximativ 3 ore, la un apartament de 3 camere timpul pentru executia operatiuniilor de curatenie generala dureaza aproximativ 4 ore.

Numarul de agenti de curatenie dintr-o echipa variaza in functie de suprafata. Ca exemplu putem lua un apartament de 2 camere cu o suprafata de 60 mp, in acest caz echipa este formata din 3 agenti de curatenie.

Plateste convenabil folosind cartea de credit sau debit, transfer bancar, numerar.

Preturile includ costul echipamentelor, consumabilelor, detergentilor si solutiilor, forta de munca, supravegherea echipei si transportul.


Deprecated: Elementor\Scheme_Typography este învechită din versiunea 2.8.0! Folosește Elementor\Core\Schemes\Typography în loc. in /home/curateni/public_html/wp-includes/functions.php on line 5515

Ai intrebari? Contacteaza-ne


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/curateni/public_html/wp-includes/functions.php on line 5221